
شرح و استفاده از ویژگی حرفه ای Post Type وردپرس (پست تایپ)
یکی از خصیصه های بسیار مفید و جدید وردپرس +۳، توانایی اضافه کردن نوع نوشته اختصاصی (post type وردپرس) می باشد. این ویژگی شما را قادر می سازد تا غیر از پنج نوع نوشته خود وردپرس (مثل نوشته، برگه، پیوست نوشته و غیره)، انواع مختلف نوشته را طبقه بندی کنید و به نمایش بگذارید. اضافه شدن چنین خصیصه ای برای وردپرس قدم بزرگی به سمت تبذیل شدن آن به یک CMS همه جانبه و قدرتمند محسوب می شود.
در این مقاله ما به دنبال آن هستیم که شما را طی فرایند ساخت و کاربرد پست تایپ همراهی کنیم. امیدواریم که این ویژگی جدید وردپرس به کار شما بیاید.
پست تایپ چیست؟
اگر شما جزء آن دسته از مخاطبان ما هستید که با وردپرس آشنایی دارند، به طور قطع پست تایپ های پیش فرض وردپرس که برای ایجاد محتوا به کار می روند را می شناسید: نوشته و برگه. تقریبا همه محتوایی که دروبسایت های وردپرسی، تا قبل از نسخه +۳ وجود دارند، یا نوشته هستند و یا برگه.
همانطور که در چند مقاله قبل نیز خواندیم، نوشته ها به طور معمول برای محتوایی به کار می روند که یه صورت مستمر به روز رسانی می شوند و برگه ها هم برای محتوای استاتیک به کار می روند. (مثل برگه “درباره ما”)
با این وجود ممکن است شما بخواهید نوع خاص تری از اطلاعات را در وبسایت خود منتشر کنید. و اینجاست که پست تایپ وارد عمل می شود.
ما در این مقاله به عنوان مثال می خواهیم پست تایپی با عنوان “محصولات” ایجاد کنیم. محتوای این پست تایپ محصولاتی از جمله گوشی ها، لوازم جانبی و … می باشد.
این نکته را نیز باید بیان کنیم که در راه ساخت این پست تایپ، با پوسته Twenty Ten کار خواهیم کرد.
ساخت یک پست تایپ اختصاصی
خوشبختانه وردپرس کار ما را برای ساخت پست تایپ آسان کرده است. ابتدا نگاهی به کد زیر بیاندازید، سپس توضیحات تکمیلی را خدمتتان عرض خواهیم کرد:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 |
add_action( 'init', 'create_mahsool' ); function create_mahsool() { $labels = array( 'name' => _x('محصولات', 'post type general name'), 'singular_name' => _x('محصول', 'post type singular name'), 'add_new' => _x('افزودن', 'محصول'), 'add_new_item' => __('افزودن محصول'), 'edit_item' => __('ویرایش محصول'), 'new_item' => __('جدید محصول'), 'view_item' => __('نمایش محصول'), 'search_items' => __('جستجوی محصول'), 'not_found' => __('محصولی وجود ندارد'), 'not_found_in_trash' => __('در زباله دان محصولی نیست'), 'parent_item_colon' => '' ); $supports = array('title', 'editor', 'custom-fields', 'revisions', 'excerpt'); register_post_type( 'mahsool', array( 'labels' => $labels, 'public' => true, 'supports' => $supports ) ); } |
کد بالا را می بایست در فایل functions.php پوسته خود وارد کنید.
چند نکته در مورد این کد:
– add_action زمانی که وردپرس بارگزاری می شود، به آن فرمان می دهد تا create_mahsool() را مورد استفاده قرار دهد.
– کد $labels
array به ورپرس می گوید که چگونه پیام های مربوط به پست تایپ را نمایش دهد.
– کد $supports
array به وردپرس می گوید که پست تایپ ما چه چیزهایی را پشتیبانی می کند. (مثلا می تواند چکیده داشته باشد یا نه؟)
– register_post_type نیز پست تایپ جدید ما را در واقع به ثبت می رساند (register_post_type دارای قابلیت سفارشی شدن زیادی می باشد.)
پس از اضافه نمودن کد فوق در functions.php، قادریم نوع جدید نوشته مان را در قسمت ادمین وردپرس مشاهده کنیم.
حال بیایید یک محصول جدید ایجاد و منتشر کنیم. شما این عمل را دقیقا مانند انتشار معمولی یک نوشته، انجام می دهید:
نمایش پست تایپ
حالا که محصول خود را منتشر کردیم، می توان آن را دقیقا به شکل یک نوشته معمولی مشاهده کرد. اگر این محصول را ویرایش کنید و سپس روی دکمه “مشاهده محصول” کلیک کنید، آن را مانند هر پست دیگری خواهید دید.
در اینجا نیز وردپرس مکانیزمی را تدارک دیده که با آن می توان نوشته اختصاصی خود را سفارشی کرد. اگر در گذشته با پوسته های وردپرس کار کرده اید، قاعدتا می دانید که یک بلاگ پست (نوشته) با کاربرد فایل single.php به نمایش در می آید. وردپرس +۳ به شما این امکان را می دهد تا یک فایل single-[your_post_type_name].php ایجاد کنید تا چگونگی نمایش یک نوشته اختصاصی را نادیده بگیرد. به فرمت این فایل دقت کنید: single- که پس از آن با نامی که برای آن پست تایپ در نظر گرفتید، همراه می شود.
برگردیم به مثال مان؛ برای پست تایپ “محصولی” که ایجاد کردیم، یک فایل single-mahsool.php ایجاد می کنیم و محتوای آن را از همان فایل اصلی single.php کپی برداری می کنیم. برای آسان نمودن این عمل، تنها ما فقط یک خط از single-mahsool.php را تغییر می دهیم تا از کار کردن این قضیه مطمئن شویم. در فایل single-mahsool.php، خطی را پیدا کنید که عنوان محصول را خروجی می دهد؛ این خط کد در ابتدا مانند زیر است:
1 |
<h1><?php the_title(); ?></h1> |
و باید آن را به شکل زیر تغییر دهیم:
1 |
<h1>محصول: <?php the_title(); ?></h1> |
حال اگر ما به قسمت “محصول” نگاهی دوباره داشته باشیم، می توانیم تغییرات را به شکل زیر ببینیم:
شما هر تغییر دیگری که در فایل single-mahsool.php ایجاد کنید، در زمان مشاهده محصول قابل مشاهده می باشد.
لیست کردن مطالب موجود در یک پست تایپ (آرشیو)
حالا که چگونگی نمایش یکی از محصولات را متوجه شدیم، چگونه می توانیم تمام محصولات را لیست کنیم؟ نمایش یک محصول، مفید است اما کارایی این عمل محدود می باشد؛ مگر اینکه تمام محصولات را یک جا و با هم نمایش دهیم.
چندین راه برای انجام این کار وجود دارد، اما متاسفانه هیچ کدام از آنها راهی بدون پیچ و خم و سر راست نیستند. معمول ترین راه (که ما در اینجا از آن استفاده می کنبم)، نمایش لیستی از پست تایپ ها از طریق ایجاد فایل آرشیو می باشد.
قدم اول اضافه کردن یک قالب آرشیو مخصوص پست تایپ مورد نظر، به فولدر پوسته تان است. شما می توانید از هر کد یا استایلی در قالب تان استفاده کنید. ما با کپی کردن فایل index.php موجود و سپس اضافه نمودن هرگونه برچسب قالب یا تغییر استایل آغاز می کنیم.
شما می بایست نام قالب تان را archive-{post-type}.php بگذارید و آن را در فولدر پوسته تان ذخیره کنید.
شما فقط به یک لوپ معمولی نیاز دارید. احتیاجی به اجرا کردن کوئری جدید برای پست تایپ تان نخواهد بود.
قدم دوم ما این است که به وردپرس بگوییم که پست تایپ تان دارای یک آرشیو می باشد. حال که ما قالب مان را ساختیم، باید به وردپرس بگوییم که می خواهیم از آن به عنوان یک آرشیو اختصاصی استفاده کنیم.
زمانی که در حال ثبت وردپرس تان هستید، خصیصه has_archive را برای آرایه $args با مقدار true ایجاد کنید. با انجام این عمل وردپرس متوجه این موضوع می شود که باید برای پست تایپ تان آرشیو نیز بسازد.
پس از انجام انجام این اعمال به کدی مانند زیر می رسید:
1 2 3 4 5 6 7 8 |
$args = array( 'public' => true, 'rewrite' => array( 'slug' => 'mahsool' ), 'has_archive' => true, ); register_post_type( '', $args ); } add_action( 'init', 'register_mahsool_post_type' ); |
در این وضعیت وردپرس می بایست فایل archive-mahsool.php را برای آدرس example.com/mahsool/. بارگزاری کند.
راه دیگر لیست کردن نوشته های یک پست تایپ، استفاده از برگه ای اختصاصی شامل لیست مطالب پست تایپ مورد نظر است که از طریق استفاده از یک Page Template اختصاصی انجام می گیرد.
اول، کپی کردن محتوای فایل page.php و وارد کردن آن به فایل جدیدی با نام page-mahsool.php می باشد.
وردپرس به شما این امکان را می دهد تا از هر تعداد قالبی که می خواهید برای نمایش pageها با اشکال گوناگون بهره ببرید. ما قصد داریم تا از این قابلیت برای ساخت یک قالب برای نمایش محصولات استفاده کنیم.
در فایل page-mahsool.php، کد زیر را جایی در comment و در بالاترین قسمت فایل وارد کنید:
1 |
Template Name: mahsool Template |
کاری که این خط کد انجام می دهد این است که به وردپرس می گوید که فایل page-mahsool.php یک Page Template است و همچنین اینکه نام آن “mahsool Template” می باشد. هم اکنون قسمت بالای page-mahsool.php باید به شکل زیر باشد:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 |
<?php /** * Template Name: قالب محصولات * @package WordPress * @subpackage Twenty_Ten * @since Twenty Ten 1.0 */ get_header(); ?> |
دومین قدم، وارد کردن کد زیر قبل از آغاز لوپ وردپرس می باشد:
1 |
<?php query_posts(array('post_type'=>'mahsool')); ?> |
لوپ، خطی است به شکل زیر:
1 |
<?php if ( have_posts() ) while ( have_posts() ) : the_post(); ?> |
با وجود کد بالا، وردپرس تمام محتوایی که از نوع “محصول” است را می یابد و آنها را لوپ می کند.
حالا که ما یک قالب صفحه اختصاصی داریم که محصولات را نشان می دهد، باید یک برگه “محصولات” ایجاد کنیم تا که آنها را نمایش دهد. برای انجام این عمل، به قسمت ادمین وردپرس برگردید، یک برگه جدید با عنوان “محصولات” بسازید و سپس “قالب محصولات” را برای قالب استفاده شده در برگه استفاده نمایید.
اکنون که برگه محصولات را که از قالبمحصولات بهره می برد را منتشر کردید، می توانید با خیال راحت به وبسایت خود بروید و برگه محصولات را مشاهده کنید. با توجه به پوسته تان، ممکن است برای نمایش این برگه جدید، قسمت منو را آپدیت کنید. حال اگر به برگه محصولات مراجعه کنیم، خواهیم دید که محصولاتمان به زیبایی لیست شده اند!
از آنجایی که قالب برگه اختصاصی مان همه محصولات را لیست می کند، می توانیم با ویرایش این قالب، شکل نمایش لیست محصولات را تغییر دهیم.
جمع بندی
اگر تاکنون تمام این مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشته اید، پس می توان نتیجه گرفت که شما قادرید پست تایپ ایجاد کنید، طراحی کنید، نمایش دهید و آنها را به صورت لیست در بیاورید. این نکته را نیز فراموش نکنید که مطلبی که در این مقاله خواندید، تنها نمایی از کاری بود که می توان با این ویژگی فوق العاده مفید و جدید وردپرس انجام داد. مطمئنا شما نیز پس از کار کردن بر روی این ویژگی، به مفید بودن آن برای گسترش قابلیت های سی ام اسِ وردپرس، پی خواهید برد.
ضمنا اگر ویرایش فایل های پوسته و کدنویسی برای شما کمی سخت به نظر می رسد، در اینجا چندین افزونه وردپرس به شما معرفی می کنیم که به شما این اجازه را می دهد تا بیشتر موارد بالا را به انجام برسانید:
GD Custom Posts And Taxonomies Tools
وردپرس با طعم فارسی امیدوار است که معرفی این ویژگی حرفه ای وردپرس که دنیایی از راحتی را برای شما و کاربران شما به ارمغان می آرود، برایتان مفید واقع گردد.
عالی بود
ممنون
سلام دوست عزیز.
واقعا از آموزش های ناب وردپرس بود. خود من قبلا توی چند تا قالب این موضوع را دیده بودم و برام خیلی جالب بود. امروز خوشحالم که این مورد را یاد گرفتم
واقعا ممنون
اگر اجازه بدین این مطلب را توی سایت خودم و البته با ذکر منبع قرار بدم.
ُسلام. ممنونم از شما. اختیار دارید، حق مطلب رو خودتون ادا کردید و فرمودید “با ذکر منبع”.
بسیار عالی
فقط یک سوال
این بحثش با پست ها جداست؟ یعنی وقتی یه مطلب توی پست تایپ ارسال میکنیم میره توی لیست مطالب یا جداست مثل برگه ها و کدشو ها هر جا بذاریم نمایش در میاد؟
سلام
آره دیگه. این یه قصه جداگانه داره با تمام خواص “نوشته ها” اما یه چیز دیگه ای غیر از نوشته اس.
فقط یه سؤال وقتی
add_action( ‘init’, ‘register_mahsool_post_type’ );
رو می زنم،داخل پنل خطا بم میده که تابعی به اسم register_mahsool_post_type وجود نداره
ممنون.
دستتون درد نکنه!
شنیدی میگن یا حرف نزن یا حرف میزنی یه چیزی بگو ارزش داشته باشه؟ حالا شده کار شما ، واقعا واقعا چیزی که اموزش دادید ناب بود دمت گرم! حرفی زدی که ارزش داشت ! خیلی ها میان الکی میگن= نحوه اضافه کردن تگ ، نحوه اضافه کردن عکس ! اخه اینا همه تکراریه همه بلدن حالا به هر شیوه ای که شده! ولی اموزش شما عالی بود
من نمره ۲۰ رو از ۲۰ بهش میدم! دمت گرم
ممنونم. خیلی خوشحالم که به کارتون اومده.
سلام
چطور میشه براش ارشیو ساخت
سلام. مطلب رو کامل بخونید، توضیح داده ایم به دو مدل.
سلام به شما دوست عزیز و تشکر از مطالب خوبتون…شاید مورد من مظرح کردنش اینجا مناسب نباشه ولی احساس کردم تسلط شما خوبه و این نمونه آموزش توجهم رو جلب کرد
من تمام مطالب جدید رو تو برگه می نویسم و نمایش میدم …حالا مطالب یعنی برگه ها زیاد شدن و میخام یه آرشیو و دسترسی به برگه های قبل رو برای بیننده فراهم کنم
و یه جورایی آرشیو داشتن.
هرچی افزونه و مطلب هست برای نوشته ها گفتن نه برای برگه ….اگر شما راهی برای برگه ها دارین لطفا تو ایمیلی بهم بگین ممنون.
باز هم تشکر
بسیار عالی بود
ممنون…
سلام واقعا عالی بود
البته من از افزونه Custom Post Type UI استفاده کردم
یه سوال:
اگه بخوام این بخش رو از پنل کاربران حذف کنم باید چیکار کنم یعنی فقط آدمین بتونه مثلا محصول معرفی کنه و هیچ رده کاربری دیگه ای نتونه
ممنون از راهنمایی های خوبتون
سلام می تونید از لینک زیر بهره بگیرید. جای نوشتنش توی کامنتها نبود و گمون کردم شاید حالاها چنین چیزی رو منتشر نکنیم :
http://wordpress.stackexchange.com/questions/7290/remove-custom-post-type-menu-for-none-administrator-users
سلام خوبین واقعا وطلبتون عالی بود فقط یه سوال:
تگ رو چطوری اظافه کنم به این پست ها؟
گوووووووووووووووووووووووووود ! 🙂
[…] طریق drag & drop به فرم دلخواه در آورید. اگر برای سایت خود پست تایپ اختصاصی تعریف کرده اید، لینک Re-Order را نیز در آن قسمت مشاهده […]
[…] بخواهید چیزهایی در مورد پست تایپ بدانید. در این رابطه، این مقاله به شما کمک خواهد کرد. حال، به کار خودمان برسیم! به صورت […]
ممنون بخاطر این آموزش مفید.
با اجازه شما این مطلب در “انجمن وردپرس فارسی گوگل پلاس” قرار گرفت
[…] بخواهید چیزهایی در مورد پست تایپ بدانید. در این رابطه، این مقاله به شما کمک خواهد کرد. حال، به کار خودمان برسیم! به صورت […]
ممنون از مطلب کاربردیی که ارائه کردی
یک مشکل برام پیش اومده : چطور میشه زیر مجموعه برای این پست تایپ ایجاد کرد ؟
مثلا من میخوام برای محصولاتم دسته بندی داشته باشم
حالا اگر تعداد اونها محدود و ثابت باشه … به صورت زیر منو در منوهای سمت راست
و اگر تعدادش نامحدود باشه … بتونم توی صفحه محصول انتخابش کنم مثل دسته بندی ها در نوشته
اگر مقدوره لطفا راهنماییم کنید
دوست عزیز سلام
بعداز این که منوی پست تایپ در قسمت پیشخوان نشون داده میشه.کلمه محصول و افزودنی که طبق آموزش های شما قرار نشون داده بشه به صورت چند تا علامت سوال؟؟؟؟؟؟؟ نشون داده میشه.فکر کنم باید زبانشو از یه جایی تغییر بدیم.میشه راهنمایی کنید
سوال بعد این که آیا مطالبی که در پست تایپ ها نوشته میشن به خوبی همان مطالب نوشته ها در موتور های جستجوی ثبت میشن.یا باید یه کارهایی روش انجام بشه
ممنون
[…] بخواهید چیزهایی در مورد پست تایپ بدانید. در این رابطه، این مقاله به شما کمک خواهد کرد. حال، به کار خودمان برسیم! به صورت […]
[…] از طریق drag drop به فرم دلخواه در آورید. اگر برای سایت خود پست تایپ اختصاصی تعریف کرده اید، لینک Re-Order را نیز در آن قسمت مشاهده […]
[…] بخواهید چیزهایی در مورد پست تایپ بدانید. در این رابطه، این مقاله به شما کمک خواهد کرد. حال، به کار خودمان برسیم! به صورت […]
سلام ، آیا این ویژگی تصویر شاخص نداره ؟
میشه امکانات بیشتری به صفحه ارسال مطلب اضافه کرد ؟
سلام. بله همه چیز میتونید اضافه کنید.در پستی دیگر توضیحات تکمیلی ارائه می شود.
سلام مرسی از مقاله خوبت عالی بود ادمین عزیز .لطفا در مرود وردپرس ۳٫۶ که جدید قرار انتشار داده بشه که خیلی چیز ها بهش اضافه شده. در قسمت Post Formats .این chat- status -aside, و …… اینه چی هست لطفا به صورت دقیق نقدر وبررسی کنید اینها برای چی هست دقیقا به چه کاری میاد …. کجا ازش استفاده میشه ….. منتظریم ……با تشکر
سلام واقعا جالب و مفید بود ، اما یه سوال چطور میشه این پست تایپی که اضافه کردیم مجهز به تصویر شاخص بشه؟!
سلام دوست عزیز خسته نباشید
ممنون بابت آموزش خوبتون ، اگه لطف کنید که نحوه افزودن دسته بندی و برچسب اختصاصی برای هر پست تایپ رو هم توضیح بدید ممنون میشم 🙂
خیلی عالی و کاربردی بود واقعا به کارم اومد.
سایتتون همیشه مطالب منحصر به فردی داره.
ممنون
ممنون! خیلی خوب بود
سلام ممنون از مطلب مفیدتون
یه سوال دارم چطور میشه بهش دسته ها و تگ ها مختص خودش جدای از تگ ها و دسته های مطالب سایت بهش اضافه کرد هر چی خوندم متوجه نشدم!!!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر از مطالب خوبتون
مرسی خیلی مفید بود
عالی بود ممنون از مطالب بسیار خوبتون
عالی بود ممنونم از شما
سلام
ممنون از مطلب خوبتون خیلی دنبالش بودم
فقط سوالی دارم..الان من تو قسمت منو هام یک بخش ایجاد کردم به اسم کدهای اختصاصی که خودش یک قالب جدا و دسته بندی جدا داره.. قالبو دسته بندی که بالا میاد ولی ادامه مطلبو چطور بفهمونم بهش که قاطی نشه با صفحه اصلی و صفحه های دیگه؟؟
سلام ،ممنون از مطلب خوبتون،یه سوال دارم:
من میخوام یه سایتی طراحی کنم برای نمایش محصولات به این صورت که مثلا:
صفحه اول سایت شامل: اخبار،مقالات،مجوزها،محصولات و بخش های دیگه (که مدیر سایت بتونه اضافه کنه) باشه.
میخوام وقتی که روی محصولات کلیک میکنم صفحه محصولات به صورت زیر باز بشه:
محصول a-> که خود محصول a شامل دو زیر محصول میشه به این صورت محصول a-a و محصول a-b و وقتی روی محصول a-a کلیک میکنیم لیست محصولات a-a نمایش داده بشه و وقتی لیست محصولات a-a نمایش داده شد روی هر محصول که کلیک میکنیم صفحه single مربوط به اون محصول باز بشه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
این کار رو باید به چه روشی انجام بدم؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدید،ممنون.
ممنون از مطالب بسیار خوبتون موفق باشین
سلام رفتم تو یه سایت دیگه نوشته بود پست تایپ هیچی متوجه نشدم تا اینکه سرچ کردم تو گوگل اولین و تنها سایت فارسی زبان شما بودید و واقعا چقدر مفید افرین دست مریزاد که رقیب فارسی هم ندارید.
سلام خسته نباشید
اگر امکان داره بگید چطور این پست تایپ رو بصورت یک برگه برای کاربران البته خارج از پیشخوان خود وردپرس درست کنم که کاربر خودش بتونه مثلا یک محصول رو به صورت پست اضافه کنه و انتشار بده مثلا برای یک سایت آگهی؟؟؟ ممنون میشم اگر با مثال توضیح بدید
سلام من پست تایپ ساختمکار میکنه اما وقتی نمایش رو میزنم میگه صفحه مورد نظر پیدا نشد قالبش هم ساخت با نام
single-portfolio.php
میشه بگید مشکل از کجاست
سلام من پست تایپ ساختم و مشکلم در لیست کردن پست های مربوط به پست تایپ در صفحه archive و category هست باید چکار کنم پست های مربوط به نوشته ها رو می تونم لیست کنم ولی پست مربوط به پست تایپ های دیگه ای که ساختم در فایل archive نمایش داده نمیشن
اقا خسته نباشید
یه سوال دارم
من پست تایپ رو ساختم قالب تک نوشته اختصاصی هم براش زدم اما وقتی رو لینک ادامه مطلبش کلیک میکنم میره به صفحه ارور ۴۰۴ مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دست مریضاد. خدا خیرت بده برادر. توی تمام نت که بگردی همه ادعای آموزش این مقاله رو داشتن اما خودشونم نفهمیدن چی توضیح دادن تا برسه به ما بازدیدکنندهها!
واقعا توضیحات عالی عالی بود و به این میگن آموزش. دمتون گرم
پایدار باشید و آموزشاتون برقرار
یا علی مدد
با سلام و تشگر بابت مطالبتون.
ببخشید من واقعا مستاصل شدم چون هزکاری میکنم نتیجه نمیگیرم.من post_type ام را ایجاد کردم و تمام فایلهای single.php ,single-product.php,archive-product.php رو هم دارم اما دیدن نوشته رو که میزنم اصلا اصلا نمایش داده نمیشه ووارد صفحه اصلی میشه.اخه جالب اینجاست که نوشته های سایتمو نمایش میده.ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام ممنون از آموزش عالیتون، میخواستم بپرسم چجوری باید بهش دسته بندی اضافه کنم؟؟ البته من یه کد بهش اضافه کردم که تو بخش افزودن نوشته دسته ها رو هم نمایش بده، ولی وقتی نمایش نوشته رو میزنم، تو آدرس نوشته دسته نمیاد
با سلام .
یک سوال خدمتتون داشتم :
من ی قالب طراحی کردم حالا یک صفحه single هم طراحی کردم مطالب رو به اونجا لینک میده
بجز این موارد من یک post Type دیگه درست کردم به اسم product و میخوام برای این پست ها یک صفحه ی single جدا بزارم
هر کاری میکنم صفحه ی سینگل مربوط به product ها رو نمیشناسه , لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر