
جلوگیری از ایندکس شدن سایت در موتورهای جستجو
چگونه از ایندکس شدن سایت وردپرسی در موتورهای جستجو رهایی پیدا کنیم؟
اخیرا یکی از کاربران ما از ما سوال کرد که چگونه میتوانند مانع از ایندکس شدن سایت وردپرسی شان توسط موتورهای جستجوگر شوند؟ زمانیکه میخواهید از ایندکس شدن سایت در نتایج جستجو ، جلوگیری کنید ، سناریوهای مختلفی وجود دارد . در این مقاله به شما نشان خوایم داد که چگونه میتوانید مانع از ایندکس شدن سایت وردپرسی در موتورهای جستجو شوید.
چه کسی و به چه علت میخواهد مانع موتورهای جستجو شود
برای بیشتر وب سایتها ، موتورهای جستجو بزرگترین منبع ترافیک هستند، ممکن است سوال کنید چرا کسی باید بخواهد موتورهای جستجو را مسدود کند؟
باور کنید یا نه ، کاربران زیادی وجود دارند که سایتهای خود را بر روی یک دامنه در دسترس عمومی قرار میدهند ، به جای آنکه یک محیط توسعه محلی و یا یک سایت توسعه ایجاد کنند .
برخی از مردم با استفاده از وردپرس، سایتهای مدیریت پروژه ایجاد میکنند . افراد زیادی وجود دارند که با استفاده از وردپرس، وبلاگهای شخصی ایجاد میکنند . در تمام این موقعیتها، ممکن است نخواهید توسط موتورهای جستجو فهرست شوید و یا زمانیکه آمادگی ندارید دیده شوید .
یک تصور غلط رایج وجود دارد که اگر به دامنه من لینکی وجود ندارد ، احتمالا موتورهای جستجو هرگز سایت من را پیدا نخواهند کرد . این اصلا درست نیست .
راههای زیادی وجود دارد که موتورهای جستجو میتوانند سایتی که از هیچ کجا لینک ندارد را پیدا کنند . برای مثال:
- نام دامنه شما قبلا متعلق به شخص دیگری بوده است و آنها هنوز لینکهایی به سایت شما دارند .
۲-نتایج جستجوی دامنه برخی از سایتها ، میتواند به همراه لینکی که به سایت شما دارد، فهرست شود .
۳-هزاران صفحه وجود دارد که فقط شامل اسامی نام دامنهها هستند، سایت شما میتواند در یکی از آنها ظاهر شود .
هزاران چیز در وب اتفاق میافتد و هیچ کدام از آنها تحت کنترل شما نیستند . هرچند ، وب سایت شما هنوز هم تحت کنترل شما است ، و میتوانید به موتورهای جستجو آموزش دهید که سایت شما را دنبال نکرده و آن را فهرست نکنند .
مسدود کردن موتورهای جستجو از خزیدن و فهرست کردن سایت وردپرسی شما
وردپرس قابلیتهایی دارد که شما را قادر میسازد به موتورهای جستجو آموزش دهید که سایتتان را فهرست نکنند. چیزی که باید انجام دهید :
Settings>>reading>>search engine visibility
وقتیکه این گزینه تیک بخورد ، وردپرس این خط را به بخش هدر سایت شما اضافه میکند:
<meta name=’robots’ content=’noindex,follow’ />
وردپرس همچنین فایل robots.txt سایت شما را اصلاح میکند و این خط را به آن اضافه میکند:
User-agent: *Disallow: /
با این حال ، این کاملا با موتورهای جستجو است که این درخواست را بپذیرند یا نادیده بگیرند . حتی با وجود اینکه اکثر موتورهای جستجو به این درخواست احترام میگذارند ، ممکن است برخی از صفحات یا عکسهای سایت شما فهرست شوند .
چگونه مطمئن شوید سایت شما در نتایج جستجو ظاهر نمیشود؟
موثرترین روش برای جلوگیری از ورود موتورهای جستجو به یک سایت فعال ، پسورد گزاری سایت وردپرسی شما در سطح سرور است . این به این معنی است که هر زمان شخصی بخواهد به سایت شما دسترسی پیدا کند ، قبل از دستیابی به وردپرس ، از آنها خواسته میشود که نام کاربری و پسورد ارائه کنند . این شامل موتورهای جستجو نیز میشود . به محض ورود ناموفق، آنها خطای ۴۰۱ را نشان میدهند و ابزاری که سایت را ایندکس می کنند سریعا دور میشوند . در اینجا نشان میدهیم که چگونه با پسورد گذاری ، یک سایت وردپرسی را محافظت کنید .
پسورگذاری یک سایت با استفاده از cPanel
اگر شرکت ارائه دهنده میزبانی وردپرس شما ، cPanel را برای مدیریت حساب میزبانی ، ارائه میدهد ، شما میتوانید با استفاده از cPanel سایت خود را محافظت کنید . به سادگی به داشبور cPanel وارد شوید و بر روی password protect directories کلیک کنید .
این کار یک پنجره باز میکند تا ریشه سند را انتخاب کنید :
در صفحه بعد ، پوشهای که سایت وردپرسی شما در آن نصب شده است را انتخاب کنید . معمولا شاخه public_html یا www است . بعد از آن گزینه ‘Password protect this directory’ را انتخاب کنید . بعد از آن ، یک نام برای محافظت از فهرست وارد کرده و بر روی دکمه save کلیک کنید .
بعد از آن ، شما یک پیغام موفقیت و یک لینک بازگشت به عقب مشاهده خواهید کرد . کلیک بر روی لینک بازگشت به عقب ، شما را به صفحه محافظت پسورد میبرد . حالا شما نیاز دارید یک نام کاربری و پسورد اضافه کنید که برای مشاهده سایت شما نیاز خواهد بود .
در حال حاضر ، وب سایت شما به وسیله پسورد محافظت شده است ، و هیچ کس از جمله موتورهای جستجو نمیتواند به سایت شما دسترسی پیدا کند .
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا از ایندکس شدن سایت وردپرسی خود توسط موتورهای جستجو، جلوگیری کنید .