
رایج ترین خطاهای وردپرس
۱۴ مورد از رایج ترین خطاهای وردپرس و نحوه برطرف کردن آنها(بخش اول)
با وجود اینکه کار با وردپرس واقعا ساده است ، برخی خطاهای وردپرسی رایج وجود دارد که ممکن است شما را وحشت زده کند . چیز خوب این است که خطایی که در سایت وردپرسی خود مشاهده میکنید به احتمال زیاد کسی قبل از شما آن را معرفی و برطرف کرده است . ما در سایت Wpfarsi.com درباره چگونگی برطرف کردن چند مورد از متداول ترین خطاهای وردپرسی، آموزش هایی را برای شما قرار دادهایم . در این مقاله ، ۱۴ مورد از رایج ترین خطاهای وردپرسی به همراه نحوه برطرف کردن آنها را به شما آموزش میدهیم که در این نوشته به ۷ مورد از آنها می پردازیم و بقیه نیز در ادامه به شما معرفی خواهند شد.
مهم : مطمئن شوید که یک بک آپ کامل از سایت وردپرسی خود گرفتهاید . ما به شدت استفاده از یک سیستم پشتیبان گیری خودکار برنامه ریزی شده مثل BackupBuddy را توصیه میکنیم . با وجود این ، اگر تا حالا هیچ پلاگینی نصب نکردهاید ، بررسی کنید که چگونه میتوانید به صورت دستی از وردپرس نسخه پشتیبان تهیه کنید . در صورتی که قادر به انجام این کار نیستید ، با شرکت میزبانی وردپرس خود تماس بگیرید .
چگونه خطاهای نحوی وردپرس را برطرف کنید ؟
این خطای وردپرس معمولا هنگامیکه سعی میکنید یک قطعه کد را به ورد پرس اضافه کنید و تصادفا چیزی را فراموش میکنید ، ویا زمانیکه کد دارای خطای نحوی میباشد ظاهر میشود . این یک خطای php را نتیجه میدهد و شما یک اخطار مانند این دریافت میکنید :
Parse error – syntax error, unexpected $end in /public_html/site1/wp-content/themes/my-theme/functions.php on line 278
این پیغام خطا وجود یک چیز غیر منتظره در کد را نشان میدهد و در محل اسکریپت ، جایی که خطاها نمایش داده میشوند همراه با شماره خط آن ، نمایان میشود . برای حل این مشکل ، شما باید نحو را تصحیح کنید . بیشتر اوقات این به دلیل یک براکت بسته نشده و یا وجود برخی کراکترهای اشتباه در کد است .
چگونه خطاهای داخلی سرور را در وردپرس برطرف کنید ؟
خطای متداول دیگری که معمولا کاربران وردپرس با آن مواجه میشوند ، خطای ” Internal Server Error ” و گاهی اوقات ” ۵۰۰ Internal Server Error ” میباشد . این خطا معمولا به دلیل وجود مشکلی نمایان میشود که سرور قادر به تشخیص محل وقوع آن نیست . از آنجایی که پیغامهای خطا محل وقوع خطا را به شما نشان نمیدهند ، برای شما یهتر است که آنها را بشناسید .
چگونه خطای اتصال به پایگاه داده در وردپرس را برطرف کنید ؟
این پیغام خطا نشان میدهد که وب سایت شما قادر به اتصال به دیتا بیس نیست . اما رفع این خطا برای مبتدیان آسان نیست . این خطا معمولا زمانی نشان داده میشود که کاربر مشخصات پایگاه داده را تغییر داده و یا اشتباه وارد کرده است .(میزبان پایگاه داده ، نام کاربری و کلمه عبور ) . گاهی اوقات سرور پایگاه داده شما پاسخگو نیست ، و یا دیتا بیس شما ممکن است خراب شده باشد . اما بیشتر اوقات به دلیل این است که اعتبارسنجی پایگاه داده به درستی انجام نشده است .
چگونه صفحه سفید وردپرس را برطرف کنید ؟
این خطای وردپرس معمولا منجر به یک صفحه سفید و بدون پیغام خطا میشود که آن را پیچیدهتر میکند به این دلیل که شما هیچ نشانهای ندارید که کجا را نگاه کنید و چه چیزی را برطرف کنید . اکثر اوقات به این دلیل است که یک اسکریپت از اندازه حافظه php خارج میشود . همچنین این میتواند به دلیل وضعیت سرور باشد . همچنین ممکن است کاربران تنها در قسمتهای خاصی از سایت خود این صفحه سفید را مشاهده کنند .
چگونه خطای ۴۰۴ وردپرس را برطرف کنیم ؟
زمانی که کاربری یک پست را در سایت مشاهده میکند با خطای ۴۰۴ page – not found مواجه میشود . کاربر میتواند بخشهای دیگر سایت از جمله ناحیه مدیریت را جستجو کند . شایع ترین علت این موضوع ، تنظیمات لینکها در وردپرس است . برای رفع این مشکل ، کاربر نیاز دارد تنظیمات لینکها را مجددا پیکربندی کند و یا قوانین بازنویسی خود را به روز رسانی کند .
چگونه مشکل نمایش ستون کناری در زیر محتوی را در وردپرس برطرف کنیم ؟
یک خطای رایج دیگر که بیشتر مبتدیان وردپرس با آن مواجه میشوند این است که ستون کناری که انتظار میرود در کنار محتوی قرار بگیرد ، در زیر آن ظاهر میشود . علت این موضوع عمدتا به طراحی مربوط میشود.
گاهی اوقات ، زمانی که کاربران یک قطعه کد به سایت خود اضافه میکنند ، ممکن است تصادفا فراموش کنند یک تگ div را ببندند و یا یک تگ div زیادی داشته باشند که منجر به شکستن تم میشود . علت شایع دیگر آن ، بکار بردن عرض نامتناسب و یا خاصیت شناور سازی ناصحیح است .
چگونه مشکل دکمهها و متن گم شده را در ویرایشگر وردپرس برطرف کنیم ؟
گاهی اوقات ممکن است دکمهها در ویرایشگر وردپرس ناپدید شوند و یا به جای دکمه ، فضای خالی نشان داده شود. علت این مساله میتواند به دلیل آن باشد که کدهای جاوا اسکریپت در بخش مدیریت کاربر کار نمیکند ، و یا اینکه فایلهای بسیار کوچک MCE از دست رفته یا خراب شدهاند ، یا با برخی از پلاگینهایی که فایل MCE را در وردپرس تغییر و یا اصلاح میکنند تداخل دارد .